Monday, June 20, 2011

Lilla Wilma blir lämnad till fel föräldrar

Sorgligaste ever

Skall vi bena lite i detta?

Ikea taggade två barn och föräldrar med samma nummer och när familjen med det andra barnet kom för att hämta sitt barn så lämnades båda barnen ut. Den hämtande familjen noterade inte ens att Wilma lämnades ut till dem utan tog med sig sin lilla parvel som dom förväntade sig att göra.


Slarvigt av IKEA ja men jösses.

Det här blir så stort man gör det, som förälder, för barnet, gör det till en bagatell och det kommer inte att ge ett värre minne än ett litet skrapsår efter en cykeltur. Men att blåsa upp det och gråta ut i tidningarna vad ger det, är inte det att skapa ett trauma för lilla Wilma? Kan vi inte vara glada och tillfreds med att det faktiskt gick bra och att Lilla Wilma inte kom bort eller  blev på något sätt bortförd. Visst skäll som fan på IKEA, jag hade gjort det samma, dom hade fan fått veta att dom lever, jag hade nog i ärlighetens namn fortfarande stått där och skrikigt på dem. Fast jag hade nog aldrig förstatt mig i den situationen, detta då jag inte går på IKEA.
Men att gråta ut i Aftonbladet och Expressen, varför? Tror dom att dom skall få någon ersättning eller större ersättning bara för att dom hojtar i Aftonbladet eller Expressen.

Expressen:
http://www.expressen.se/nyheter/1.2474781/ikea-lamnade-wilma-till-fel-foraldrar
Aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13198146.ab

Rickard och Lena med dottern Wilma, 4.
Ledsen i kubuik


5 Foliehattar

3 comments:

 1. Minne som efter ett litet skrapsår? Vad vet du om hur Wilma mår? Vad vet du om hennes förutsättningar att klara av att bli övergiven? Inte ett dugg. Hade du stått här bredvid mig nu hade jag gett dig mer än skrapsår.

  Wilmas mormor

  P.S. Att pressen är inblandad beror på att inte fler barn skall lämnas in till likadana barnpassningar utan att föräldrar ska få veta vad som kan hända.

  P.S.2 Ersättning? Känner du till deras ekonomi och i vilket behov de är av att få något sådant?

  ReplyDelete
 2. Hej Wilmas Mormor, jag hoppas att Wilma mår bra trots den storm som dragits upp kring henne, herre gud vilket liv det blev inget hände ingen belv skadad förtom att jag just fick ett hot om våld mot min person. Och det av självaste Wilmas mormor, undrar om man skulle ta och gråta i Aftonbladet...

  ReplyDelete
 3. BTW deras Ekonomiska status har jag inte ens reflekterat över...

  ReplyDelete