Wednesday, January 11, 2012

På toppen i högen av böcker, Samlade svenska kulter av Anders Fager...

Anders FagerJust nu så läser jag en bok av Anders Fager, en bok som inte liknar något jag läst tidigare i alla fall inte inte en svensk bok av en svensk författare. Boken heter Samlade Svenska Kulter. Jag har kommit lite mindre än halvvägs och den är svår att släppa. Jag tycker dock att den kräver en annan noggrannhet i läsandet. Så jag tar tid på mig, dvs det är inget jag kasta upp och läser när jag har 5 minuter över utan jag vill gärna ha lite mer tid. Så det blir inte så där jätte många läs sessioner.
Vill ju gärna säga att jag känner Anders Fager, för det är ju alltid coolt att säga att man känner en författare, ja jag vet vem han är, ja jag har träffat honom och jag har honom på min FB lista, tillsammans med mina andra 400+ "vänner", bli inte förnärmade för att jag skriver "vänner", och jag är en av hans 600+ "vänner".

Då jag har Anders på min FB lista så följer jag hans status uppdateringar med intresse, det som är speciellt roligt är att han använder sig av FB och troligen andra sociala medier för att forska in för det han skriver om här näst. Han frågar helt enkelt massan av minions på medierna och dom gör hans jobb. Smart kan tyckas, ja absolut.

Vad skall man säga, svenska Varulvar och Tentakelporr kan den bli dåligt, och det kommer mera.

jag blir lite nyfiken på om och hur han knyter ihop säcken...No comments:

Post a Comment