Tuesday, March 13, 2012

Lill Skansen

Lill Skansen är ju under ombyggnad sedan ca 18 månader tillbaka och snart är det dax att inviga den, lite i 11e timmen får jag åter igen kontkte med dem för att försöka lyfta in mina myror. Det skall bli spännande att se hur och vad som händer, tror dock att det blir en vår och försommar med ett gäng besök på Lillskansen för att utöka stacken med så kallad Boosting. Allt för att stacken skall bli stark och att den skall bli "rolig" att titta på.

Jag har under ett par års tid snackat med Skansen om myror, och nu kommer det äntligen till skott, dom har ju tidigare fått ett formikarium av mig men det dog dessvärre ut. Men nu har vi tagit nya tag igen.

Den 24:e är det smyg invigning och den 21:a skall jag till skansen och sncaka lite sedan så blir det nog en eller ett par dagar där.

Hur mår myrorna då, dom är inte så många som jag ville men det är gott om ägg, larver och puppor så det blir nog bra. Lite värme så kommer nom nog i gång, måste dock driva upp en stack till i sommar som jag får invintra i höst så att vi kan skifta stackar till senare i höst vinter.

För invintras behöver dom göras.

Kommer att ta upp Skansen bloggen igen, tar även med mig kameran den 21:a så får vi se vad vi får publicera för bilder.
Skansen Bloggen


No comments:

Post a Comment