Sunday, April 17, 2011

Lång tystnad, men annars skiner solen.

En strålande vårdag, och jag är på väg till klubben med hela mitt TYW projekt, dvs mina figurer målade för 30 åriga kriget/80 åriga spansk/holländska kriget. Allt snyggt packat i två jätte kassar, nu blir det fokus på dom idag och förhoppningsvis så blir det någorlunda klart.

Grilla han vi med i går, en premiärgrinning, riktigt gott det blev tjocka revbenspjäll grillad majs och  potatis halvor i ugn.

Annars så det var ju ett tag sedan jag skrev.

Dagsform:
God, det är ju vår och ljust, har dock jobbat nattvecka förra veckan så ingen träning och aningen taskigt med sömn, dock så har jag denna gång lyckats vrida tillbaka dygnet förvånansvärt snabbt. Skulle vilja säga att jag faktiskt redan är åter i gängorna redan i dag söndag, och med tanke på att jag gick av i  fredags så är det snabbt jobbat. Detta brukar ta ett par dagar annars.

Träning:
Som sagt nattvecka och där med ingen träning förra veckan. Där emot så körde jag stenhårt veckan innan och det dels med det nya programmet för knän och ben som jag fått av sjukgymnasten och lika så även det något om gjorda schemat jag har för resten av kroppen, ett par nya övningar och så har jag flyttat ett par till knä och ben schemat.
Det går att köra båda på ett träningspass men det är slitigt och inte alltid det funkar beroende på hur mycket energi man tryckt i sig innan, men det blir nog bättre.
Samlar mig själv och de ekonomiska resurserna för att ta mig i kragen att köpa mig ett par löparskor, behöver konditions träna och fixar det inte på löpbandet, det är så enormt tråkigt.

Agenda:
Påsklov initialt, jag är ju inne på min 14dagard ledighet började i fredags, så kidsen är lediga onsdag till tisdag och sedan så har jag ett par dagar där jag är ledig själv.
Det blir kanske en dag på Skansen och eller kanske att biobesök eller något vi får se vad vi kan koka ihop. Ev så blir det kanske en fotodag det beror på huruvida V är frisk eller inte i dag var hon lite hängig.
Hoppas dock att kunna ta mig till BodyJoy ett par 3 ggr nästa vecka, abstinens
En sak är säkert i alla fall, det skall tränas, snart är det SÖF och den skall enl rykten innehålla Jägarstrid så jag måste se till att ha tränat och gått lite innan dess, dessvärre så kliver jag av natt passet innan så jag skall se om jag kan flytta mitt pass en vecka.

No comments:

Post a Comment