Monday, May 2, 2011

Detaljer del 2.

Reflektion:
Är det sant?
Är Osama Bin Laden(OBL) död? 
Och om han är död! 
När dog han? 
Vem dödade honom och var?

Bilden:
Hur kan man missa det, någon har ju fejkat den, i morse publicerade Aftonbladet och Expressen dödsbilden på OBL och även bilden nedan till höger, och detta i samma artikel, hur kunde som missa det?
Källan till "dödsbilden" är dessutom inte Amerikans eller USAsk(om man nu skall använda sig av tidningsspråk), den är Pakistansk. När man fångade Sadam fanns det MÅNGA bilder på gripandet och tiden fram till avrättningen. Om man nu knäppt OBL så varför togs inte bättre bilder?

Sen så finns det ju minst två versioner av händelseförloppet.
1. att han är dödad i Pakistan, så som USA vill göra gällande.
2. att han är dödad i Iran av iranska styrkor tidigare i förra veckan.

Sen säger man att han är dumpad till sjöss, och på annat håll att hans kropp är i händerna på Amerikanska styrkor. Personligen får dom gärna mala ner honom tillsammans med griskött och mata honom till andra grisar så att han sluta som grisbajs.
Detta är bilden på den döde Bin Laden,(den till vänster) 
Oavsett om eller hur så tror inte jag detta kommer medför någon förändring över huvudtaget, annat än att vi kommer att få ett antal hämndaktioner. Skulle dom inte smälla av en atombomb i europa också om OBL blev assasinerad?
Detaljer:
Allt ligger i detaljerna och just nu har någon missat massor med detaljer, det är för många missar, och våra journalister som inte längre är källkritiska gör ju inte saken bättre

Kaboom?

No comments:

Post a Comment