Monday, November 8, 2010

Folks dumhet förundrar mig ganska ofta, eller har dom bara otur när dom tänker?

Man måste nästa förundras över folks brist på intelligens. Eller är jag är för smart och för kritisk till att och tar folk för allvarligt så att jag inte ser den  ironiska delen i detta.
Men ingen vid sina sinnes fulla bruk kan vara så ironisk eller hoppas på att någon skall uppdatta detta som ironi. Även om det inte kan uppfattas som något annat än just ironi, man kan väl inte på fullt allvar tro att sommartiden och vintertiden på något sätt kan påverka antalet soltimmar på våra poler och där med påverka den globala uppvärmningen.

Eller är jag så korkad att jag inte ser det, trots att jag innerst inne vet att det inte påverkar antalet soltimmar på något sätt så får det mig ändå att tvivla lite på mig själv och min egen smarthet.

Tänk om Örjan i fagesta har rätt, eller tänk om han bara är genomsyrat ironisk, eller helt enkelt bara dum i huvudet.

Men en sak är säkert i dag fick Örjan mig att känna mig väldigt smart.
Vi ger örjan 3 foliehattar i dag

2 comments:

 1. Haha,den här var ju bra ju.Då kommer lite följfrågor.1. om vi har vintertid hela tiden innebär det då att jultomten kommer arbeta ihjäl sig?
  2. Konstant vintertid ger fler jular?
  Tusan jag känner mig rätt frågvis så jag fortsätter..
  3. Fryser man om man badar då det är vintertid fast det är sommar?

  Svaret jag själv skulle ge mig på samtliga frågor är ett stort JA.Baserat på den logik som finns i den artikel du postade.Och det vet ju alla att det man kan se på tv eller läsa i en tidning är sant!
  Weeeeeeiiii så galet!!! ^^

  ReplyDelete
 2. Självklart är det ironi, precis som "Flat Earth Society" var från början. Sen gick några idioter som var så korkade att dom inte förstod ironin med... och med åren byttes alla de ironiska medlemmarna ut mot idioterna.... and the rest is history... :)

  ReplyDelete