Friday, January 14, 2011

Nu börjar det bli allvar, att Turfa är fan beroendeframkallande.

Inser att jag faktiskt ligger på 6:e plats i Sverige(nåja det finns ju bara i sverige) rankningen för Turfare, och med klar vittring på 5:e platsen och där med på prispallen. Funderade ett tag på att lugna ner mig lite med turfningen men inte nu, inte nu när jag är så nära.

Varför inte satsa höger, jo det går inte, då jag inte som spelare 1-4 kör bil mellan mina zoner jag går, och har under denna vecka lagt ca 60 km under sulorna och det under Måndag, Onsdag och Torsdag. Torsdagen var dock en kass dag rent turfmässigt, telefonen strulade och det var 3G problem vilket gjorde att jag gav upp dagen aningen tidigt. Detta tog jag dock igen lite senare på kvällen på väg hem.

Men Torsdagen bjöd även på en riktigt bra repa på gymmet, och det känns att det går framåt, snackade lite med Hans, på Body Joy, och han föreslog att jag skulle kolla lite på de andra klasserna och inte bara Body Pump, som jag just nu ratar då jag inte gillade den nya releasen trots att jag sagt annat tidigare.

Kliver på nattvecka från i dag och jobbar natt fram till Torsdag, så det blir tunt med Turf och Gym under denna vecka, lite Turf kommer jag dock hinna med på väg till och från jobbet. Får ju inte glömma att målet är minst 20 km i veckan.Jag har blivit erbjuden ett par Proboots i stl 9, av Kocken, som behöver en omsulning och har lite patina men det är värt att testa då mina trogna M90 kängor är aningen inte funktionella.

Tack Kocken 

3 comments:

 1. Eddy turfar inte med bil så vitt jag vet. Men han cyklar tokfort... ;)

  ReplyDelete
 2. Thunell från Linköping turfar inte heller med bil har jag för mig.

  ReplyDelete
 3. Cyckla i detta väder...
  Galet...

  ReplyDelete